Vi stärker vårt team genom att åter välkomna Roald Mathiasen i bolaget.

By Annika Gillholm
september 26, 2023

Vi på Knauf Insulation ser fram emot att ha Roald "Rolle" Mathiasen i vårt team igen. Rolle innehar nu positionen som Area Sales Manager i Västra Sverige. Hans imponerande bakgrund inom isoleringsbranschen utgör ett värdefullt tillskott till vårt team.

 

Roald Mathiasen har tidigare tillbringat tio framgångsrika år på Knauf Insulation innan han tog sig an andra uppdrag de senaste 1,5 åren. I sin roll som Area Sales Manager kommer han att ansvara för att utveckla och fördjupa samarbeten med byggvaruhandlare och lösullsentreprenörer i Västra Sverige. Hans gedigna erfarenhet inom branschen och väletablerade nätverk kommer att stärka Knauf Insulation AB:s närvaro och möta det växande behovet av miljöeffektiv isolering som finns på marknaden.

Vi är glada att kunna välkomna Rolle tillbaka till bolaget. Hans breda kunskap om försäljning och starka förståelse för den svenska marknaden kommer att vara till stor nytta för oss när vi fortsätter att expandera. Rolle är också mycket uppskattad av både kunder och medarbetare,” säger Kenneth Ingemarsson, Teknik- och marknadssansvarig för Knauf Insulation Nordic.

Nyheter
Byggprojekt BRF Takgöken Majorna

Supafil® lösull i unik byggsatsning i Majorna, Göteborg

Hållbarhet och effektivitet i Fokus: Brf Takgöken i Majorna Inspirerar i Supafil®-serien

I Knauf Insulations serie "Supafil® Around the World," har vi valt att fokusera på ett intressant byggprojekt i Göteborg. Fixfabrikenområdet i Majorna är en del av Göteborgs jubileumssatsning. Runt en charmig innergård har F O Peterson byggt Takgöken, en bostadsrättsförening bestående av 127 lägenheter i varierande storlekar från ett rum och kök till fem rum och kök. Arkitekterna Krook & Tjäder har satsat på flexibla och hållbara boendemöjligheter, och det unika kvarteret smälter samman med grannområden som representerar olika tidsepoker.

I filmen ger vi dig en närmare titt på fördelarna med att isolera med Supafil® lösull och du får ta del av Sjömarkens Isolering och F O Petersons erfarenheter från byggprocessen. Både miljöaspekten och effektiviteten i arbetet lyfts fram, och du får en insikt i hur dessa aspekter integreras i projektet.

29.11.2023