Earth Hour - Släck alla lampor på lördag!

By Annika Gillholm
mars 22, 2023

Delta i världens största miljömanifestation för vår enda planet och släck lamporna på Earth Hour!

Häng med oss under Earth Hour nu på lördag, den 25:e mars, 20:30-21:30!

Det är ett internationellt evenemang som årligen organiseras av WWF för att öka medvetenheten om klimatförändringar. Varje år firar människor över hela världen Earth Hour genom att släcka lamporna under 1 timma. Det är en symbol för enighet och hopp och en demonstration av kraften i kollektiv handling för vår framtid och planeten. Under Earth Hour uppmanas vi också att spendera 60 minuter på att göra något positivt för vår planet, oavsett tid på dygnet.

Förra året deltog en miljard människor i Earth Hour världen över. Ta reda på hur du kan vara med och bidra: www.wwf.se/earth-hour/

Nyheter
Byggprojekt BRF Takgöken Majorna

Supafil® lösull i unik byggsatsning i Majorna, Göteborg

Hållbarhet och effektivitet i Fokus: Brf Takgöken i Majorna Inspirerar i Supafil®-serien

I Knauf Insulations serie "Supafil® Around the World," har vi valt att fokusera på ett intressant byggprojekt i Göteborg. Fixfabrikenområdet i Majorna är en del av Göteborgs jubileumssatsning. Runt en charmig innergård har F O Peterson byggt Takgöken, en bostadsrättsförening bestående av 127 lägenheter i varierande storlekar från ett rum och kök till fem rum och kök. Arkitekterna Krook & Tjäder har satsat på flexibla och hållbara boendemöjligheter, och det unika kvarteret smälter samman med grannområden som representerar olika tidsepoker.

I filmen ger vi dig en närmare titt på fördelarna med att isolera med Supafil® lösull och du får ta del av Sjömarkens Isolering och F O Petersons erfarenheter från byggprocessen. Både miljöaspekten och effektiviteten i arbetet lyfts fram, och du får en insikt i hur dessa aspekter integreras i projektet.

29.11.2023