Arkitekter

Knauf Insulation

Knauf Insulation ingår i Knauf Group, en familjeägd koncern som tillverkar byggmaterial, med en årlig omsättning på över 5 miljarder EUR.

Vi är en av världens ledande tillverkare av isoleringsmaterial och bedriver verksamhet i över femtio länder samt har över trettio tillverkningsanläggningar. Vid våra fabriker i Storbritannien och Ryssland tillverkar vi isolering av högsta kvalitet för den svenska byggmarknaden.

Vår investering i forskning och utveckling har gett oss en oöverträffad portfölj av ytterst energieffektiva produkter. Vår användning av ECOSE® Technology gör det möjligt för Knauf Insulation att erbjuda mineralull med överlägsna miljöbetyg. Dessutom är vår ”komprimerade förpackning” och vårt erbjudande inom lösullsapplikationer ledande inom isoleringsbranschen.

Sverige med sitt klimat har särskilda isoleringskrav, Knauf Insulations sortiment av produkter anpassade för svenska byggmetoder erbjuder också nya innovativa lösningar som är bekväma och energieffektiva. Långsiktigt, jämlikt samarbete med våra kunder är en väsentlig del av vårt sätt att arbeta.

ECOSE technology
ECOSE technology

ECOSE technology är en revolutionerande bindemedelsteknik utan tillsatt formaldehyd. Baserad på förnyelsebara material.

Söker du efter ett specifikt referensobjekt?

Vårt isolerings-sortiment
Teknisk support

Hitta rätt produkt