Tak och Vind

Glasullsskivor och rullar

ECOBATT glasullsskivor och ECOBLANKET glasullsrullar är flexibla och lätta. De finns tillgängliga i en rad olika storlekar, de har robust karaktär, har högsta brandklass A1 (ej brännbara) och är CE-märkta. Snabb installation gör att de lämpar sig perfekt för en rad olika värme- och akustiska applikationer, såsom olika vindsinstallationer.

Vår Byggmatta är en glasullsrulle som är papperbeklädd på en sida, används med fördel som översta isoleringsskikt på ett vindsbjälklag.

Homeseal

Upptäck även vårt HOMESEAL system sortiment. Produkterna är noggrant utvalda och utformade för att komplettera övriga sortiment av isoleringprodukter. Hela systemet tillsammans med ett välisolerat klimatskal ger en mycket effektiv och trygglösning.

Supafil lösull

Ny teknik samt dokumenterat bra resultat har gjort lösull till ett tryggt och intressant alternativ till traditionell isolering. Med Supafil Loft och Frame kan hela byggnaden isoleras effektivt, både öppna vindar och slutna kontruktioner. Det spar tid och pengar i byggnadsprocessen – och ger en långsiktig energisnål isolering.